Kursbeskrivelse

Sveising med elektromuffe

  • Kurset er godkjent av Nemko og det gis anledning til å avlegge Nemko-eksamen og ved bestått eksamen utstedes Nemko-sertifikat.
    • Nemko-sertifikat koster kr 2260,- (2024 pris) og faktureres kursdeltagerne direkte fra Nemko ved utstedelse av sertifikatet.
  • Opplæring i henhold til NS 416.
  • Kurset varer 2 dager iht. NS 416-2.

Få mer informasjon

For mer informasjon om Plastsveising: Elektromuffesveising PE og PP rør, kontakt oss på tlf. 32 80 79 30 eller e-post norsk@norskrorsenter.no.

Kursprogram

Kurset består av en teoridel og en praksisdel. I teoridelen tar man for seg materialet polyetylen, og det gis en grunnleggende innføring i materialegenskaper, med spesiell vekt på forhold som kan påvirke skjøteprosessen.

Vi gjennomgår nødvendig verktøy som trengs for å gjennomføre en korrekt skjøt; sveisemaskin, oppspennings-, skrape- og rengjøringsverktøy. Det vil bli lagt stor vekt på å vise prosedyre for riktig utført elektromuffesveis, samt gjennomgang av eksempler på sjekklister.

I praksisdelen får kursdeltakerne demonstrert hvordan en korrekt eletromuffeskjøt skal gjennomføres. Kursdeltakerne skal også få øving i å gjennomføre hele sveiseprosessen selv.

Kurset avsluttes med en frivillig test. Ved gjennomført kurs og bestått test utstedes operatørbevis.

Meld deg på kurset

Meld deg på Plastsveising: Elektromuffesveising PE og PP rør her:

Praktisk informasjon

Stedsbeskrivelse

Vi holder til sentralt i Drammen (Scheitliesgate 14), med gangavstand til busstasjon, togstasjon, hoteller etc.

Vi har parkeringsplasser på området.

Varighet

Kurset har en varighet på 2 dager, kl. 08.00 til 15.30.

Målgruppe

Kurset i elektromuffesveising er beregnet for: Rørleggere, anleggsrørleggere o.a. i kommuner eller rørlegger- og entreprenørfirma som vil ha en grunnleggende innføring i elektromuffesveising og som forestår sveising med elektromuffer eller elektrosadelstykker.

Meld deg på kurset

Meld deg på Plastsveising: Elektromuffesveising PE og PP rør her:

Kurspåmelding Plastsveising: Elektromuffesveising PE og PP rør