BESKRIVELSE PROGRAM BROSJYRE

SVEISING MED ELEKTROMUFFE

  • Kurset er godkjent av Nemko og det gis anledning til å avlegge Nemko-eksamen og ved bestått eksamen utstedes Nemko-sertifikat.
  • Nemko-sertifikat koster kr 2050,- (2021 pris) og faktureres kursdeltagerne direkte fra Nemko ved utstedelse av sertifikatet.
  • Opplæring i henhold til NS 416.
  • Kurset varer 2 dager iht. NS 416-2.

Kurset består av en teoridel og en praksisdel. I teoridelen tar man for seg materialet polyetylen, og det gis en grunnleggende innføring i materialegenskaper, med spesiell vekt på forhold som kan påvirke skjøteprosessen.

Vi gjennomgår nødvendig verktøy som trengs for å gjennomføre en korrekt skjøt; sveisemaskin, oppspennings-, skrape- og rengjøringsverktøy. Det vil bli lagt stor vekt på å vise prosedyre for riktig utført elektromuffesveis, samt gjennomgang av eksempler på sjekklister.

I praksisdelen får kursdeltakerne demonstrert hvordan en korrekt eletromuffeskjøt skal gjennomføres. Kursdeltakerne skal også få øving i å gjennomføre hele sveiseprosessen selv.

MÅLGRUPPE
Rørleggere, anleggsrørleggere o.a. i kommuner eller rørlegger- og entreprenørfirma som vil ha en grunnleggende innføring i elektromuffesveising og som forestår sveising med elektromuffer eller elektrosadelstykker.

EKSAMEN OG SERTIFIKAT
Kurset avsluttes med en frivillig test. Ved gjennomført kurs og bestått test utstedes operatørbevis.

For mer informasjon om ADK1-kurs, kontakt oss på tlf. 32 80 79 30 eller e-post: post@norskrorsenter.no.

src=»https://www.kursguiden.no/js/autoresize.js» charset=»utf-8″>